Sur une réécriture du roman classique: Mademoiselle de Clermont de Madame de Genlis - Tureková, Andrea, 1979-
Analýza historickej novely s názvom Mademoiselle de Clermont (z 18. storočia) od spisovateľky Madame de Genlis.