Ocenka vklada prjamych inostrannych investicij v ekonomičeskoje razvitije Sverdlovskoj oblasti i Rosii - Kapustina, L. M.
Prínos priamych zahraničných investícií pre hospodársky rast Sverdlovskej oblasti, ako aj Ruskej federácie.