29 najčastejších chýb pri networkingu na LinkedIne - Brutenič, Ivana
Nástroj a momentálne najlepšia sociálna sieť na biznis networking. Kvalitná databáza a zadávané informácie. Zoznam najväčších chýb, ktoré ľudia robia pri sieťovaní na LinkedIne.