Adaptation to the information society of people with disabilities in Slovakia - Ondrejková, Anna
Pohľad na digitálnu gramotnosť v kontexte sociálnej a digitálnej integrácie do spoločnosti pre ľudí so zdravotným postihnutím. Prezentácia výsledkov výskumu v tejto oblasti na Slovensku. Využitie elektronického dotazníka.