Ako predísť diskriminácii žien na Slovensku - Ulčin, Peter
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o tom, ako zabrániť diskriminácii žien na Slovensku. Skúsenosti žien na vrcholových a riadiacich pozíciách.