Manažment zmien vydavateľsko-tlačiarenského komplexu - Šíp, Roman
Charakteristika a stav knižného trhu. Prechod z analógovej do digitálnej formy šírenia informácií. Rozloženie predaja na slovenskom knižnom trhu. Internetový obchod. Zmeny spotrebiteľského správania. Výskum vplyvu IKT na vydavateľsko-tlačiarenský komplex. Výsledky výskumu a ich interpretácia.