Vzdelávanie v znalostnej spoločnosti ako permanentný proces - Ondrejková, Anna
Nevyhnutnosť permanentného vzdelávania, celoživotného vzdelávania takmer vo všetkých oblastiach, ako aj v sociálnej práci. Rôzne možnosti vzdelávania sociálnych pracovníkov, ako aj vzdelávanie klientov v sociálnej práci, ako sú napríklad ľudia so zdravotným postihnutím alebo seniori. Elektronické vzdelávanie, online vzdelávanie, adaptívne vzdelávanie - nové formy vzdelávania. Predpokladom sú digitálne zručnosti a prispôsobovanie sa vývoju a prieniku IKT do nášho života.