Slovenské potraviny na pultoch reťazcov? Mizéria! - Bobáň, Václav
Obchodníci a domáci potravinársky priemysel. Nárast podielu neznačkových potravín a zastúpenie privátnych značiek na potravinárskom trhu. Prieskum zastúpenia domácich potravín a slovenská produkcia.