Kvantitatívne ukazovatele riadenia ľudského kapitálu - Tarišková, Natália, 1973-
Teoretické východiská problematiky. Štruktúra ukazovateľov Human Resources Scorecard (výkonnosť riadenia ľudských zdrojov). Ukazovatele výkonnosti - absolútne, relatívne, HC ROI. Ukazovatele správania. Ukazovatele štruktúry. Výsledky prieskumu študentov v rokoch 2012 a 2013.