Výkonnosť poľnohospodárstva v Slovenskej republike - Tóth, Miroslav, 1961-
Vysvetlenie základných pojmov. Prínos produkcie poľnohospodárstva k tvorbe hrubého domáceho produktu Slovenskej republiky. Vývoj hrubého domáceho produktu v rokoch 1995-2014. Faktory ovplyvňujúce hodnotu hrubého domáceho produktu vytvoreného v poľnohospodárstve. Hrubý domáci produkt podľa ekonomických činností. Pridaná hodnota podľa ekonomických činností. Medzispotreba podľa ekonomických činností. Tvorba hrubého fixného kapitálu podľa ekonomických činností.