Vybrané aspekty súčasného financovania slovenských podnikov - Tóthová, Alena, 1968-
Súčasná ponuka finančných zdrojov pre financovanie bežných a rozvojových potrieb podnikov. Financovanie aktivít podniku vlastnými a cudzími zdrojmi. Prehľad finančných zdrojov. Úver a lízing. Možnosti posudzovania štruktúry finančných zdrojov.