Ako sa "darí" slovenskej ekonomike v období rokov 2013-2015? - Tučníková, Daniela
Analýza vývoja výkonnosti v období rokov 2013 až 2015 poskytuje obraz o pozitívnom vývoji výkonnosti ekonomiky. Vývoj HDP v stálych cenách za roky 2013-2015 (výrobná metóda). Tvorba hrubej pridanej hodnoty podľa odvetí v stálych cenách. Vývoj HDP v stálych cenách (výdavková metóda). Vývoj vybraných ukazovateľov slovenskej ekonomiky za roky 2013- 2015. Ratingové hodnotenie slovenskej ekonomiky za roky 2013-2015.