Big data ako zdroj konkurenčného spravodajstva - Bolek, Vladimír, 1988-
Konkurenčné spravodajstvo predstavuje proces získavania informácií o konkurencii a okolí. Jedným zo zdrojov získavania informácií sú komerčné databázy. Ich zdrojom sú dáta, ktorých množstvo rastie priamoúmerne s rastom vedecko-technického pokroku a s rozvojom IKT. Big data - pojmy, definície. Aktuálny stav vnímania konkurenčného spravodajstva v podnikoch SR.