Dôležité pre každý biznis – metriky online marketingu - Danišová, Marcela
Relevantnosť obsahu reklamy, ktorú značka publikuje. Meranie dát a ich následná analýza ako kľúčové nástroje, ktoré nesklamú v online svete. Sledovanosť preklikov z kampaní (CTR), prečo a aké metriky zvoliť.