Poskytovanie finančnej asistencie v právnom prostredí SR - Medvec, Matúš
Pôvod a účel uplatňovania zákazu finančnej asistencie. Finančná asistencia v SR. Pravidlá finančnej asistencie v spojitosti s financovaním akvizície na trhu M&A. Zjemnenie právnej úpravy finančnej asistencie na úrovni EÚ. Úprava finančnej asistencie v ČR.