Aký typ ľudí oslovíte on-line reklamou a ktorí ľudia ju ignorujú? - Boťanská, Mária
Nákupné správanie obyvateľov Slovenska – charakteristiky, ktoré najlepšie vystihujú hlavnú podstatu segmentov podľa vzťahu k cenám, značkám, akciám a nákupom na internete.