Nejlepší marketing? Spokojený zaměstnanec - Ott, Petr
Prostredie firmy a tmosféra vo firme je pre zamestnancov veľmi dôležitá. Firemná klíma sa zásadným spôsobom podieľa na tom, akú povesť má zamestnávateľ. Intenzívna komunikácia vo firme je nutnosťou.