Česko je pro pracující cizince přitažlivé
Zamestnávanie cudzincov v Česku. Ako miesto pre prácu je Česko hodnotené ako zem veľmi atraktívna, a to osobitne vďaka kvalitnej starostlivosti o deti a možnostiam vzdelávania. Poradie najlepších krajín podľa cudzincov, ktorí v nich žijú a pracujú.