Diversity management jako konkurenční výhoda - Szymańska, Dominika
Vytváranie rôznorodých tímov - muži i ženy, mladí i starí, ľudia rôzneho pôvodu, farby pleti, náboženstva, sexuálnej orientácie a rešpektovanie tejto osobnej a kultúrnej diverzity vedie k úspechu. Česká republika má stále rezervy.