Odhad miery kapitalizácie pri ohodnocovaní dlhových cenných papierov v znaleckej praxi na Slovensku - Hrvoľová, Božena
Odhad premenných pri ohodnocovaní dlhových cenných papierov peňažného a kapitálového trhu, kde možno použiť iba podnikateľskú (výnosovú) metódu založenú na súčasnej (diskontovanej) hodnote budúcich príjmov, ktoré plynú z vlastníctva cenných papierov.