TSI indikátor a jeho využitie pri investovaní - Badura, Peter, 1978-
Konkrétny nástroj technickej analýzy, ktorým je True strength index (TSI indicator). Nástroj, ktorý kumuluje viacero funkcií. Základné princípy, výpočet a využitie TSI indikátora pri investovaní.