Budoucnost práce: ekonomika podle vzoru hudebních hvězd
Svet práce sa mení. Aj keď trendy v riadení ľudí sa v strednej Európe prejavujú tradične s určitým časovým odstupom, tzv. gig economy sa začína presadzovať aj u nás. Pojem gig economy. Aká je budúcnosť práce a na čo sa musia personalisti pripraviť.