Malé podniky, veľký kapitál - Lászlóová, Klaudia
Význam malých a stredných podnikov v zamestnanosti. Počiatočné ťažkosti v podnikaní. Mikropôžičky SBA a eurofondy z Programu rozvoja vidieka SR. Zánik veľkej časti MSP do dvoch rokov podnikania. Hodnotenie bonity klienta bankami pri poskytnutí úveru. Granty Európskej únie.