Prínosy a špecifiká malých a stredných podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Významnosť a prínosy malých a stredných podnikov (MSP) pre rozvinuté i rozvojové ekonomiky. Analýza problémov spojených s podnikaním a prístup k zdrojom financovania v segmente MSP.