Moderní nástroje recruiterů: budoucnost je v sémantickém vyhledávání - Bajer, Zdeněk
Informační systém pre riadenie náboru pracovníkov. Kde hľadať nových potenciálnych pracovníkov. Rozdiely náboru pracovníkov kedysi a dnes. Budúcnosť je v sémantickom vyhľadávaní.