Mikro nie je málo - Žitňanský, Eduard
Rozhovor s generálnym riaditeľom SBA (Slovak Business Agency) o podpore malého a stredného podnikania. Poskytovanie mikropôžičiek. Posúdenie žiadosti o pôžičku. Pomoc pri podnikateľskom zámere. Čo SBA pripravuje pre firmy.