Nové trendy v revenue managemente hotelov - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Revenue management predstavuje súbor procesov a postupov, ktoré vedú k maximalizácii tržieb hotela. Jeho úlohou je navrhnúť opatrenia pre dosiahnutie optimálnych hospodárskych výsledkov hotela. Yield manažment ako súčasť revenue management. Nové trendy v oblasti revenue managementu pre roky 2015 a 2016.