Čo dáte zamestnancom pod stromček? - Bukerová, Vladimíra
Ako dať zamestnancom na vedomie, že odvádzajú dobrú prácu a motivovať ich k ďalšej. Dôležitá je férovosť a transparentnosť v nastavení odmeňovacieho systému vo firme. Zásadné je aj správanie nadriadeného. Prejavom záujmu sú aj rôzne benefity. Trendy smerujú k vyššej flexibilite. Podstatné je, aby správni ľudia boli na správnych pozíciách.