Prípravné etapy tvorby finančného plánu v podniku - Hyránek, Eduard, 1955-
Plánovanie v podniku a jeho postavenie v riadení ako neoddeliteľnej súčasti rozhodovania, vedenia a kontroly. Finančné plánovanie a tvorba finančného plánu, ktorý možno považovať za základ finančného riadenia podniku. Štruktúra, obsah, princípy a postupy podnikového plánovania.