Keď zákazníka poznáte po mene - Mekyňová, Júlia
Podnikateľký príbeh Nicole Sinet zakladateľky francúzskej kozmetickej značky Altheagrey. Jej príbeh je dôkazom, prečo je v podnikaní dôležité ponáhľať sa pomaly a prečo treba sľuby dodržať. Výnimočná kvalita je dôležitejšia ako megalomanské marketingové kampane.