Studená vojna sa vracia - Pressburg, Adrian Peter
Rozhodnutie Vladimíra Putina o pozastavení plnenia dohody o likvidácii plutónia využiteľného na zbrojné účely. Mrazivý dych studenej vojny. Vojenskopolitické ultimáta, aké zvykne klásť víťaz porazenému. Zdrvujúce podmienky. Pritvrdenie voči USA vnáša do rusko-amerického mocenského zápolenia ďalší prvok napätia.