Prístupy k meraniu ľudského kapitálu v podniku - Foltínová, Ľubica, 1975-
Pojem ľudský kapitál, jeho špecifiká a prínosy. Ľudský kapitál a ľudský potenciál ako cenné aktíva celej krajiny a významný faktor prosperity. Význam ľudského kapitálu pre hospodársky rast a prístupy merania ľudského kapitálu.