Prevzaté slová, internacionalizmy, geografické názvy a vlastné mená začínajúce písmenom H v porovnaní slovenského a francúzskeho jazyka - Rechtoríková, Gabriela
Proces obohacovania slovnej zásoby jednotlivých jazykov. Dve základné skupiny prevzatých slov podľa úrovne ich asimilácie: xénizmy a prevzaté slová. Porovnanie internacionalizmov v slovenčine a francúzštine - slová začínajúce písmenom H.