Pripravované zmeny v zdaňovaní dividend a ich vplyv na podnikateľskú sféru v SR - Lénártová, Gizela
Charakteristika ekonomického dvojitého zdanenia pri zdaňovaní dividend, daňové dôsledky tohto stavu a úvahy o tom, aké reakcie u podnikateľov vyvolá opätovné zavedenie zdaňovania dividend v Slovenskej republike.