Zdanenie ziskov spoločností a dividend vo Francúzsku - Ďurinová, Ivona, 1964-
Daňové systémy v jednotlivých štátoch, ich rozdielnosť, podmienky a tvorba z rôznych pohľadov. Miera ekonomického dvojitého zdanenia v systéme zdanenia ziskov spoločností a dividend vo Francúzsku.