Efektívnosť daňovej správy a daňové ukazovatele v krajinách EÚ - Vavrová, Katarína, 1960-
Hlavné poslanie daňovej správy SR a ochrana ekonomických záujmov štátu. Podiel všetkých daní, ktoré plynú do verejného rozpočtu a daňové ukazovatele. Základné daňové náležitosti a efektívnosť daňovej sústavy.