Metódy merania vývoja spotrebiteľských cien a ich využitie v spotrebiteľskom vzdelávaní SR - Lipianska, Júlia
Vysvetlenie vhodných metód, ktoré by mali poznať inštitúcie a organizácie vytvárajúce zásady spotrebiteľskej politiky Slovenska a vytvorenie databázy vývoja spotrebiteľských cien na Slovensku v rokoch 1992-2015. Inflácia a jej dôsledky. Meranie vývoja spotrebiteľských cien. Index spotrebiteľských cien, varianty. Harmonizovaný index spotrebiteľských cien.