Zadlženosť a úverovanie v cudzích menách v maďarskej ekonomike - Lentner, Csaba
Vývoj verejného dlhu a zadlženosti Maďarskej ekonomiky a kroky na opustenie časti dlhu. Rozsiahle fiškálno-monetárne reformy a proces konsolidácie verejných financií. Zavedenie mäkkých rozpočtových obmedzení.