Trh práce a problémy nezamestnanosti na Slovensku - Moravčíková, Elena, 1967-
Zamestnanosť a nezamestnanosť v Európskej únii a na Slovensku. Viaceré príčiny a hlavné faktory vysokej miery nezamestnanosti na Slovensku. Hospodárska politika a pracovný trh na Slovensku.