"Spoločnosť v kríze" - Tučníková, Daniela
Legislatívne vymedzenie "spoločnosti v kríze" z hľadiska právnej formy a ekonomických výsledkov. Obchodný zákonník a novela č. 87/2015 Z. z., ktorou sa mení a dopĺňa zákon č. 513 /1991 Zb. Ustanovenia, ktoré si kladú za cieľ usmerniť financovanie kapitálových spoločností, v ktorých je objem vlastných zdrojov veľmi nízky.