Učebné štýly žiakov stredných škôl - Sámelová, Simona
Štýly učenia žiakov ako významný faktor, ktorý ovplyvňuje výsledok procesu vyučovania. Dôležitosť modifikácie jednotlivých metód vo vyučovaní a prispôsobenie sa individuálnym potrebám žiakov. Metódy podporujúce efektívnosť.