Analýza vplyvu priamych zahraničných investícií na regionálny rozvoj - Uramová, Mária
Odhad miery vplyvu priamych zahraničných investícií na regionálny rozvoj v Banskobystrickom samosprávnom kraji v rokoch 1997 až 2012. Subjektom skúmania je vplyv zmeny stavu PZI v regióne, objektom skúmania je Banskobystrický samosprávny kraj.