Multikultúrne vzdelávanie v pedagogickej praxi - Soroková, Tatiana
Vyučovacie metódy a formy multikultúrnej výchovy a vzdelávania. Význam, výhody a nevýhody multikultúrnej výchovy. Multkulturalizmus a celosvetové globalizačné tendencie. Príklady a odporúčania.