Business process standardization - Ladányi Púchovská, Jana
Zhoda v riadení je nevyhnutná pre rast organizácie. Avšak, je veľmi obtiažne dosiahnuť zhodu, nakoľko zamestnanci vykonávajú rovnakú úlohu rôznymi spôsobmi. Z toho dôvodu akademici a praktici obracajú svoju pozornosť k štandardizácii podnikových procesov. Štandardizácia je pre organizácie veľmi dôležitá. Štandardizácia procesov znižuje náklady, zvyšuje kvalitu výrobkov a služieb, zlepšuje spoluprácu a uľahčuje manažérom rozhodovanie. Vymedzenie pojmu štandardizácia procesov. Hypotézy týkajúce sa predpokladov pre normalizáciu podnikových procesov.