Finančná situácia odvetvia ubytovacích a stravovacích služieb na Slovensku v rokoch 2012 – 2014 - Šebová, Ľubica, 1978-
Zhodnotenie finančnej situácie odvetvia ubytovacích a stravovacích služieb na Slovensku a jej vývoj v rokoch 2012 – 2014 na základe analýzy finančných pomerových ukazovateľov likvidity, aktivity, rentability a zadlženosti.