Využívanie nehnuteľných kultúrnych pamiatok v cestovnom ruchu na príklade Banskobystrického kraja - Orieška, Ján
Význam a možnosti využívania nehnuteľných kultúrnych pamiatok v cestovnom ruchu. Posúdenie vzťahu medzi vlastníckou formou, stavebno-technickým stavom a spôsobmi využívania nehnuteľných kultúrnych pamiatok v cestovnom ruchu na príklade Banskobystrického kraja.