Konkurzné konanie a predpoklady uspokojovania veriteľov v Slovenskej republike - Hudecová, Eva
Konkurzné konanie (právnické osoby, fyzické osoby v postavení podnikateľov a nepodnikateľov) s akcentom na postavenie veriteľov v tomto konaní a niektoré skutočnosti, ktoré súvisia s problematikou uspokojovania pohľadávok konkurzných veriteľov.