Využitie konceptu valorizácie sociálnej roly v sektore sociálnych služieb - Repková, Kvetoslava
Koncept valorizácie sociálnej roly a možnosti jej využitia pre teoretické ukotvenie a interpretáciu zmien, ku ktorým na Slovensku v súčasnosti dochádza v sektore sociálnych služieb, osobitne služieb dlhodobej starostlivosti.