Zabezpečovanie investičného procesu v hoteloch - Malachovský, Andrej
Návrh optimalizácie investičného procesu v hoteloch a pohľad na činnosti, ktoré v skúmaných hoteloch absentovali. Investičný proces je súbor činností, ktoré má hotel zabezpečiť, aby naplnil stanovený cieľ investície a zabezpečil využívanie obstaraného majetku. Investičný proces sa skladá z fáz investičného procesu, ktoré sa optimalizujú na základe vnútorných a vonkajších osobitostí hotela. Analýza investičného procesu troch vybraných hotelov na Slovensku. Investičná politika hotelov bola posudzovaná na základe realizovaných investícií.