Tourism local Production systems in the Central and Eastern European Countries - Borseková, Kamila
Prezentácia výstupov zo situačnej analýzy vývoja klastrov cestovného ruchu v dvoch krajinách; pokrýva menej preskúmavanú oblasť tvorby klastrov na Ukrajine a skúseností zo Slovenska identifikujú možnosť lepšieho využitia potenciálu cestovného ruchu na Ukrajine.